Medewerker Klantenservice

Medewerker Klantenservice
(32-36 uur per week)

Bij het team Klantenservice maken huurders en relaties voor het eerst kennis met de Woonmensen. We proberen minimaal 85% van alle vragen direct te beantwoorden. Ons team zoekt voor de duur van één jaar een tijdelijke, proactieve en enthousiaste collega.

Aangenaam
Wij zijn de Woonmensen. Een woningcorporatie met meer dan 5.000 woningen en andere panden in Apeldoorn. Met ongeveer 60 mensen in dienst en we kunnen niet wachten om elkaar weer te ontmoeten op kantoor. We werken veel in procesteams, want afdelingen vinden we maar ouderwets. Om te zorgen voor tevreden klanten maken we samen ons werk steeds efficiënter en effectiever. En daarin krijg je veel vrijheid.

Een veelzijdige functie
Samen met je collega’s van team Klantenservice ben je het eerste aanspreekpunt voor onze huurders. Naast het netjes afhandelen van de vragen ben je ook gastvrouw/-heer om bezoekers professioneel en vriendelijk aan de balie te ontvangen.

Jouw profiel
Je hebt mbo werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur werkervaring in een klantgerichte en administratieve functie bij een woningcorporatie. Ervaring met klantcontact is een harde eis. Verder kun je goed met verschillende geautomatiseerde programma's werken.

Je bent communicatief sterk. Goed luisteren is belangrijk en je vraagt door. Je kunt omgaan met diverse doelgroepen en past jouw manier van communiceren aan in het gesprek. Je weet welke processen spelen rondom wonen en je vindt het leuk om samen te werken aan het beter maken van de processen. Je kunt goed prioriteiten stellen en je werkt klantgericht en zorgvuldig. Team Klantenservice werkt volgens een rooster waarbinnen een flexibele inzet gevraagd wordt.

Wat bieden we jou?
Een zeer zelfstandige baan voor bij voorkeur minimaal 32 uren per week tot 1 oktober 2022. Wil je meer uren werken? 36 uren per week is ook mogelijk. De vacature is tijdelijke om een aantal van onze collega’s de mogelijkheid te bieden de implementatie van een nieuw ERP-systeem te begeleiden. Naar verwachting is dat in oktober volgend jaar afgerond.

Afhankelijk van je ervaring ligt je salaris in schaal F van de Cao Woondiensten. Het salaris ligt tussen € 2.684 en € 3.259 bruto per maand. Het genoemde salaris is op basis van 36 uren per week. We vragen je ook om een VOG-verklaring te verstrekken.

Enthousiast?
Ben jij onze nieuwe medewerker Klantenservice? Verras ons dan met een mooie brief en een sterk cv. Doe dat vóór 27 september via deze link. Je reactie wordt verwerkt door VacaturePro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en de overige correspondentie. Als we overtuigd zijn, zetten wij de tweede stap en nodigen wij je direct uit voor een gesprek.

Liever eerst iemand spreken?
Bel Mariël Steijns, misschien wel je toekomstige manager en sparringpartner: 06 51 36 41 64.