Inschrijfformulier kangoeroewoning

Informatie

Als huurder moet u een zorgrelatie hebben met de huurder van de andere woning, bijvoorbeeld (groot)ouders en (klein)kinderen. Andere situaties zijn ook denkbaar. Daarnaast moet u zich gezamenlijk opgeven en allebei ingeschreven staan als woningzoekende bij Woonkeus Stedendriehoek. Verder moet u voldoen aan de reguliere voorwaarden.

Gerelateerde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor een kangoeroewoning?

Algemeen

Als huurder moet u een zekere zorgrelatie hebben met de huurder van de andere woning, bijvoorbeeld (groot)ouders en (klein)kinderen. Andere situaties zijn ook denkbaar. Daarnaast moet u zich gezamenlijk opgeven en moeten beide partijen ingeschreven staan als woningzoekende bij woonkeus-stedendriehoek.nl. Verder moet u voldoen aan de reguliere voorwaarden.

Als u zich wilt inschrijven voor een kangoeroewoning die we op het moment beschikbaar hebben, dan vult u het inschrijfformulier kangoeroewoning in.
Als u in aanmerking wilt komen voor een kangoeroewoning, dan vult u het formulier belangstelling kangoeroewoning in.

Meer over dit onderwerp

Wat zijn kangoeroewoningen?

Algemeen

Een kangoeroewoning is een bijzondere woonvorm met twee volledig zelfstandige woningen boven elkaar. Door een tussendeur zijn de woningen met elkaar verbonden, waardoor wederzijdse dienst- en zorgverlening mogelijk is. De Woonmensen heeft diverse kangoeroewoningen (ook wel driegeneratiewoningen genoemd) in Apeldoorn te huur.

Meer over dit onderwerp

Verhuren jullie kangoeroewoningen?

Algemeen

Ja, wij hebben enkele kangoeroewoningen in ons bezit. Wanneer er een kangoeroewoning vrijkomt, leest u dat op deze pagina.

Op dit moment hebben wij deze kangoeroewoning te huur.

Meer over dit onderwerp