Wij zoeken versterking van ons team Vastgoed. Nieuwsgierig? We vertellen je er graag meer over.:

Medewerker Vastgoedbeheer

voor 36 uur per week

Wie ben jij?

Als medewerker Vastgoedbeheer werk je vanuit de afdeling Vastgoed en ga je vanuit onze wijken het dagelijks onderhoud aansturen op proces, en op de samenwerking met de ketenpartners. Je bent medeverantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijk verloop van de processen reparatie- en mutatieonderhoud (niet-planmatig onderhoud). Je werkt volgens een moderne manier van opdrachtgeven met de samenwerkingspartners van de Woonmensen. Je gelooft in een resultaatgerichte samenwerking waarin onze klanten voorop staan.

Je bent scherp en alert in het nakomen van gemaakte contractafspraken door de samenwerkingspartners. Hiermee proberen we de klanttevredenheid van onze huurders hoog te houden. Je bent kritisch, duidelijk en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Je houdt van aanpakken en bent in staat met bewoners en marktpartijen te communiceren. Het verwerken en bewaken van opdrachten in systemen gaat je eenvoudig af.

Wat ga je doen?

Je begeleidt en handelt alle voorkomende werkzaamheden in het dagelijks onderhoud af. Uiteraard bewaak je dit in ons primaire systeem en je zorgt voor een tijdige uitvoering door onze partner. Naast de reparatieverzoeken lever je ook een bijdrage aan het mutatieproces, hiervoor ontvang je offertes die je beoordeelt en geef je opdrachten en maak je afspraken met de aannemer en collega’s om de kwaliteit van de werkzaamheden te borgen. En voer je steekproeven uit bij uitgevoerd werk om te prestatie van de marktpartij en hun kwaliteit te toetsen. Tot slot willen wij leren en groeien in onze samenwerkingen en dat jij hiervoor met verbetervoorstellen komt.

In jouw werk onderhoud je contact over de werkzaamheden onze samenwerkingspartners die voor ons werken en heb je contact met huurders die vragen, storingen en/of klachten hebben. Je werkt binnen onze organisatie intensief samen met jouw collega’s van Vastgoed en de afdeling Wonen. Met de collega’s van Wonen ben je voor een bepaalde wijk actief.
Deze veelzijdige functie geeft jou de kans om bezig te zijn met de voortdurende verbetering van de dienstverlening en het onderhoud van het woningbezit van de Woonmensen.    

Wat neem je mee?

 • Jouw groeiambitie.
 • Hbo-opleiding afgerond of MBO opleiding afgerond met hbo-denkniveau, beiden met een bouwkundige opleidingsinrichting.
 • Kennis en ervaring met reparatie- en mutatiewerk bij/voor een woningcorporatie.
 • Enkele jaren relevante werkervaring in vastgoedbeheer of -onderhoud.
 • Ervaring met werken in Dynamic Empire of vermogen daar snel in te leren werken.
 • Je bezit de nodige sociale vaardigheden in het contact met onze huurders en bent een teamplayer.

Wat bieden wij?

 • Een organisatie met een mooie maatschappelijke opgave die het verschil kan maken voor de mensen waar zij voor staan.
 • Uitdagende onderhoudsprocessen en vraagstukken in en aan ons woningbezit (allemaal in en om Apeldoorn) met veel variatie.
 • Een fijne werkomgeving en collega’s waarin je veel eigen inbreng kan doen en je zelf verder kan ontwikkelen.
 • Flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden, mogelijkheden om 4 x 9 uur te werken en veel vrijheid in je functie.
 • De functie is ingeschaald in schaal H van de CAO Woondiensten. Dat is een salaris tussen € 3.153, – en € 4.098 bruto per maand.

Kijk ook even naar het filmpje Werken bij de Woonmensen waarin onze directeur-bestuurder uitlegt wat je kunt verwachten als je bij ons komt werken.

Wie zijn wij?

Wij zijn de Woonmensen. Een woningcorporatie met meer dan 5.000 woningen en andere panden in Apeldoorn. We werken met ongeveer 60 mensen om onze huurders goed wonen te bieden. En daar hoort, naast een woning waarin de huurder zich thuis voelt, ook een goede dienstverlening bij. Om te zorgen voor tevreden klanten maken we samen ons werk steeds efficiënter en effectiever. En daarin krijgen medewerkers veel vrijheid en ontwikkelmogelijkheden om te groeien.

Denk je dat jij het bent?

De ideale kandidaat? Onze nieuwe Medewerker Vastgoedbeheer? Bewijs het dan maar met een mooie brief en een sterk cv. Doe dat vóór maandag 7 november via deze link. Zodra we jou reactie hebben ontvangen reageren wij binnen 3 dagen.

Als we overtuigd zijn, zetten wij de tweede stap en mag je op gesprek komen.
Deze functie wordt zowel intern als extern gelijktijdig uitgezet.

Liever eerst iemand spreken? Bel Ard Hengeveld, Vastgoedmanager a.i.: 06-24418245.