Bij het team Klantenservice maken huurders en relaties voor het eerst kennis met de Woonmensen. We proberen 8o% van alle vragen direct te beantwoorden. Daarom zoeken we jou.
28-32 uren per week (flexibele inzet)

Aangenaam

Wij zijn de Woonmensen. Een woningcorporatie met meer dan 5.000 woningen en andere panden  in Apeldoorn. We werken met ongeveer 60 mensen om onze huurders goed wonen te bieden. En daar hoort, naast een mooie woning, ook een goede dienstverlening bij. Om te zorgen voor tevreden klanten maken we samen ons werk steeds efficiënter en effectiever. En daarin krijg je veel vrijheid.

Een veelzijdige functie

Samen met je collega’s van team Klantenservice ben je het eerste aanspreekpunt voor onze huurders. Een belangrijke taak, want de eerste indruk is vaak bepalend. Naast het netjes afhandelen van de vragen en reparatieverzoeken, ben je ook gastvrouw/-heer om bezoekers professioneel en vriendelijk aan de balie te ontvangen. Je beantwoordt de vragen zoveel mogelijk zelf of zet ze waar nodig door naar collega’s. Op dit moment beantwoorden we zelf meer dan 85% van de klantvragen binnen Klantenservice en daar zijn we trots op!

Jouw profiel

Je hebt mbo werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur werkervaring in een klantgerichte en administratieve functie bij een woningcorporatie. Ervaring met klantcontact is een harde eis. Verder kun je goed met verschillende geautomatiseerde programma’s werken. Ervaring met Dynamics Empire is een pluspunt.

Je bent communicatief sterk. Goed luisteren is belangrijk en je vraagt door. Je kunt omgaan met diverse doelgroepen en past jouw manier van communiceren aan in het gesprek. Je weet welke processen spelen rondom wonen en je vindt het leuk om samen te werken aan het beter maken van de processen. Je stelt de juiste prioriteiten en je werkt klantgericht en zorgvuldig. Team Klantenservice werkt volgens een rooster waarbinnen een flexibele inzet gevraagd wordt. In onderling overleg is veel mogelijk.

Wat bieden we jou?

Een zeer zelfstandige baan in een leuk team voor bij voorkeur 28 tot 32 uren per week. Wil je meer uren werken? 36 uren per week is ook mogelijk. Je wordt ingeschaald in F van de cao Woondiensten. Het salaris ligt tussen € 2.693,- en € 3.489, – bruto per maand. Het genoemde salaris is op basis van 36 uren per week. We vragen je ook om een VOG-verklaring te verstrekken.    

Enthousiast?

Ben jij onze nieuwe medewerker Klantenservice? Verras ons dan met een mooie brief en een sterk cv. Stuur jouw sollicitatie naar sollicitaties@woonmensen.nl vóór 30 september. Wij reageren hier dan binnen een kalenderweek op. Als we overtuigd zijn, zetten wij de tweede stap en nodigen wij je direct uit voor een gesprek.

Liever eerst iemand spreken?

Bel voor meer informatie: Mattias van ‘t Spijker, P&O adviseur a.i. 06 82441388.