Wij zoeken versterking van ons team Bedrijfsvoering. Nieuwsgierig? We vertellen je er graag meer over.

Medewerker bedrijfsvoering

voor 32 uur per week

Als ‘spin in ’t web’ ben je voorloper in het integraal samenwerken. Je bent thuis in alle aspecten van bedrijfsvoering en denkt in mogelijkheden. Je houdt van afwisseling en van uitdagingen. Anderen zeggen over jou: als jij iets oppakt, komt het goed. Je levert zeker geen half werk.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en klantgerichte collega die brede kennis heeft van alle aspecten van bedrijfsvoering. Je kunt uit de voeten met debet en credit. Je bent behendig met ERP systemen en denken in processen gaat je gemakkelijk af. Jij ziet wat er nodig is en gaat er mee aan de slag, altijd in afstemming met collega’s en andere betrokkenen. Je vertaalt de behoeftes uit de organisatie naar concrete oplossingen in de IT/bedrijfsvoering en andersom. Dit vertaalt zich door in bijvoorbeeld werkinstructies, aanpassing van processen of trainingen.

Wat is jouw rol in het geheel?

Als medewerker bedrijfsvoering heb je een coördinerende en verbindende rol, zowel in de reguliere (cyclische) processen als projectmatig. Je bent een belangrijke steun en toeverlaat van de manager bedrijfsvoering. Een brede functie, want je werkzaamheden strekken zich uit van administratieve uitdagingen (zoals projecten om datakwaliteit te verbeteren), tot facilitaire vraagstukken als kantoorinrichting en bijvoorbeeld het ondersteunen van het team ICT bij het digitaal vaardiger maken van collega’s. Gaan we aan de slag met benchlearning dan sta jij vooraan. Jouw oplossingen beperken zich niet tot goede ideeën, je werkt zaken helemaal uit, samen met de verantwoordelijke collega’s. En zet je iets nieuws op? Dan zorg je voor een zachte landing in de organisatie.

Wat vragen wij?

• Tenminste een afgeronde mbo-opleiding met ruime werkervaring in de bedrijfsvoering
• Je legt makkelijk contact, communiceert vlot en hebt een flexibele instelling
• Je werkt graag samen en weet collega’s met je enthousiasme in beweging te krijgen
• Je bent assertief en kunt goed zelfstandig werken, ook onder druk
• Je ontwikkelt je graag en bent leergierig
• Plannen en organiseren gaan je makkelijk af
• Je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen en weet deze te vertalen naar onze organisatie
• Ervaring in de corporatiesector
• Ervaring met Dynamics Empire is een pré

Wat bieden wij?

Een zeer zelfstandige en afwisselende baan in een breed en mooi werkveld voor iemand die toe is aan een volgende stap met meer inhoud. Er zijn volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling en je kunt zelf een goede balans vinden tussen werk en privé. We bieden de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. De baan is in eerste instantie voor een jaar. Bij goed functioneren ligt een vaste baan in het verschiet. Afhankelijk van je ervaring ligt je salaris in schaal H. Dat is tussen € 3.327 en € 4.098 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Wie zijn wij?

Wij zijn de Woonmensen. Een woningcorporatie met meer dan 5.000 woningen en andere panden in Apeldoorn. We werken met ongeveer 60 mensen om onze huurders goed wonen te bieden. En daar hoort, naast een woning waarin de huurder zich thuis voelt, ook een goede dienstverlening bij. Om te zorgen voor tevreden klanten maken we samen ons werk steeds efficiënter en effectiever. En daarin krijgen medewerkers veel vrijheid en ontwikkelmogelijkheden om te groeien.

Enthousiast?

Stuur ons dan een heldere motivatie en een sterk cv. Doe dat vóór 12 december 2022 via sollicitaties@woonmensen.nl. Wanneer we enthousiast zijn over je reactie nemen we direct contact met je op. De gesprekken zijn gepland op woensdag 14 december 2022. Ben je door de gespreksronde en zijn we overtuigd? Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we je een aanbod doen. We vragen je om een VOG-verklaring te verstrekken.
Liever eerst iemand spreken? Bel Anita Gosewehr, via 06-53227789, misschien wel je toekomstige manager en sparringpartner.

We zoeken zowel binnen als buiten de organisatie naar mensen die op deze functie passen. Bij gelijke geschiktheid tussen een externe en interne kandidaat, heeft de interne kandidaat voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.