Sleutels inleveren

Als u gaat verhuizen, levert u de sleutels in bij de technisch beheerder. Dit doet u op de laatste dag van de huur tijdens de eindinspectie. De technisch beheerder kijkt tijdens de eindinspectie of u de woning netjes en volgens afspraak achterlaat.

Veel gevraagd over Sleutels inleveren

Ik ga verhuizen, maar er is nog geen nieuwe huurder bekend. Kan ik vloerbedekking of andere zaken in de woning achterlaten?

Dat ligt er aan. In overleg met ons kunt u misschien zaken achterlaten. Als er nog geen nieuwe huurder bekend is, blijven de kosten hiervoor open staan totdat de zaken zijn overgenomen. Mochten de zaken niet worden overgenomen door de nieuwe huurder, dan verzoeken wij u de zaken alsnog te verwijderen/ herstellen. Als er renovatiewerkzaamheden worden uitgevoerd is het niet mogelijk om zaken ter overname te laten liggen. U moet de woning dan leeg en schoon achterlaten.

Hoe lever ik mijn sleutels in?

Samen spreken we een tijd af waarop u op de laatste huurdag de sleutels van de woning inlevert. De sleutels van binnendeuren, ramen en kasten laat u achter in de deuren en ramen van de woning.

Ik heb de huur opgezegd. Ik kan de sleutels niet op tijd inleveren. Wat nu?

We rekenen er op dat u op de afgesproken dag de sleutels inlevert. Wij maken afspraken met nieuwe huurders en die willen we nakomen. Lukt het u door omstandigheden toch niet, bel ons dan zo spoedig mogelijk: (055) 548 48 48.

Ik heb mijn huur opgezegd en er ontbreken sleutels. Wat nu?

Alleen de kosten van de ontbrekende gecertificeerde sleutels en/of tags, afstandsbedieningen brengen wij bij u in rekening. U ziet deze op de eindafrekening.