Sanitair

Het onderhoud aan kleine sanitaire voorzieningen is voor uw eigen rekening. Hieronder valt bijvoorbeeld een toiletbril, doucheslang en douchekop.

Veel gevraagd over Sanitair

Mijn douchekop is kapot, kan deze vervangen worden?

Het onderhoud aan kleine sanitaire voorzieningen is voor uw eigen rekening. Hieronder valt bijvoorbeeld een toiletbril, doucheslang en douchekop. Wij kunnen dit onderhoud ook voor u doen. Door lid te worden van het serviceabonnement besteedt u het kleine onderhoud aan ons uit. In het onderhoudsABC achterin de folder Serviceabonnement ziet u welke werkzaamheden onder het serviceabonnement vallen.

Mijn doucheslang is kapot, kan deze vervangen worden?

Het onderhoud aan kleine sanitaire voorzieningen is voor uw eigen rekening. Hieronder valt bijvoorbeeld een toiletbril, doucheslang en douchekop. Wij kunnen dit onderhoud ook voor u doen. Door lid te worden van het serviceabonnement besteedt u het kleine onderhoud aan ons uit.  In het onderhoudsABC achterin de folder Serviceabonnement ziet u welke werkzaamheden onder het serviceabonnement vallen.

Mijn toiletbril is kapot, kan deze vervangen worden?

Het onderhoud aan kleine sanitaire voorzieningen is voor uw eigen rekening. Hieronder valt bijvoorbeeld een toiletbril, doucheslang en douchekop. Wij kunnen dit onderhoud ook voor u doen. Door lid te worden van het serviceabonnement besteedt u het kleine onderhoud aan ons uit. In het onderhoudsABC achterin de folder Serviceabonnement ziet u welke werkzaamheden onder het serviceabonnement vallen.