Wij zoeken versterking van ons team Vastgoed. Nieuwsgierig? We vertellen je er graag meer over.

Contractbeheerder

voor 36 uur per week

Wat ga je doen?

De belangrijkste dingen die je als Contractbeheerder gaat doen zijn contract- en databeheer. Je bent ondersteunend aan de organisatie doelstellingen van de Woonmensen. Daarbij ondersteun je het dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud, de verduurzamingsprojecten en het vastgoedbeheer. Om onze verduurzamingsopgave te realiseren hebben wij veel te maken met installaties. In deze rol ben jij het aanspreekpunt en stuur je op de kwaliteit.

Dagelijks ben je bezig met het beheren van onderhoud-, service- en reparatiecontracten met onze partners. Als er iets niet goed gaat stuur je bij en als het goed gaat laat je dit ook weten. Je bent de vertegenwoordiger van onze organisatie naar onze samenwerkingspartners. Als er vragen zijn over de contracten kun jij deze beantwoorden. Op het moment dat er contracten aflopen ben je samen met collega’s van de afdeling betrokken bij de inkoop van nieuwe contracten.

Doordat contracten goed worden beheerd en uitgevoerd, worden onze huurders goed en snel geholpen als er iets is. Jouw bijdrage verhoogt onze klanttevredenheid. Klanttevredenheid is één van jouw speerpunten.

Naast het beheer van contracten ben je bezig met het beheer van de technische datakwaliteit van ons woningbezit. Je creëert een overzicht van de technische data. Deze data gebruiken we om de werkprocessen te controleren en te verbeteren. Dit doe je uiteraard niet alleen. Samen met jouw collega’s van vastgoed en wonen lever je binnen de Woonmensen jouw bijdrage aan het opzetten van data-gestuurd-onderhoud. Jij zorgt ervoor dat jouw collega’s overzicht krijgen.

Wie ben jij?

Als eerste ben je enthousiaste teamplayer die zich goed voelt in de rol van spin in het web. Je bent communicatief vaardig en neemt je verantwoordelijkheid. Je kent de wereld van de bouw en/of de corporaties. Voor jou heeft een samenwerkingscontract met een aannemer of andere samenwerkingspartner geen geheimen. Je werkt graag gestructureerd en houdt overzicht. Je werkt volgens de moderne manier van opdrachtgeven met de samenwerkingspartners van de Woonmensen. Je gelooft in een resultaatgerichte samenwerking waarin onze huurders voorop staan. Met deze bril kijk je naar de contracten en stuur je bij waar nodig. Je wacht niet af maar doet verbetervoorstellen voor processen en dataverwerking als jij vindt dat het beter kan.

Waarmee maak jij ons enthousiast?

  • Heb je hbo werk- en denkniveau met een bouwkundige opleidingsrichting? En een aanvullende opleiding/training voor inkoop en beheer van contracten? Dan is dat al een goed begin.
  • Verder hopen we dat je werkervaring hebt in een soortgelijke functie bij een woningcorporatie en kunt werken met Microsoft Dynamics, Luxs en Vabi Energy of dit graag wilt leren.
  • Je bent iemand die overzicht houdt en organisatorisch sterk is. Je praat gemakkelijk, hebt overtuigingskracht en bent vasthoudend.
  • Tot slot herken je de volgende eigenschappen bij jezelf: accuraat, klantgericht, resultaatgericht, initiatiefrijk en analytisch.

En verder

  • Heb je kennis van- en ervaring met contractbeheer en contractmanagement OF heb je kennis van en ervaring met de aansturing van bouwkundige of W&E contracten.
  • Kom je uit de installatietechniek.
  • Heb je een afgeronde HBO opleiding installatietechniek of een bouwkundige HBO opleiding.
  • Heb je enkele jaren relevante werkervaring in vastgoedbeheer of -onderhoud.
  • Heb je ervaring met werken in onze primaire systemen of het vermogen daar snel in te leren werken.
  • Beschik je over de nodige sociale vaardigheden in het contact met onze ketenpartners en onze huurders.

Even nog de feiten en cijfers

Het is een baan voor 36 uur per week. In eerste instantie voor een jaar, maar dat zeggen we tegen iedereen en meestal blijven ze dan nog jaren bij ons werken. Dat komt vast omdat de Woonmensen ook gewoon een ontzettend gezellige club mensen is.
De koffie is goed en het salaris ook. Je komt in schaal i binnen de CAO Woondiensten. Dat is tussen € 3.629,- en € 4.772,- bruto per maand.
We vragen je om een VOG-verklaring te verstrekken.
Kijk ook even naar het filmpje Werken bij de Woonmensen. Daarin legt onze directeur-bestuurder uit wat je kunt verwachten als je bij ons komt werken.

Wie zijn wij?

Wij zijn de Woonmensen. Een woningcorporatie met meer dan 5.000 woningen en andere panden in Apeldoorn. We werken met ongeveer 60 mensen om onze huurders goed wonen te bieden. En daar hoort, naast een mooie woning, ook een goede dienstverlening bij. Om te zorgen voor tevreden klanten maken we samen ons werk steeds efficiënter en effectiever. En daarin krijg je veel vrijheid. Gezamenlijk hebben wij een verduurzamingsopgave.

Denk je dat jij het bent?

De ideale kandidaat? Onze nieuwe Contractbeheer? Bewijs het dan maar met een mooie brief en een sterk cv. Doe dat voor 27 maart via deze link. Zodra we jou reactie hebben ontvangen reageren wij binnen 3 dagen.

De selectieprocedure voor deze vacature ligt bij een extern bureau te weten Kracht recruitment. Jouw sollicitatie wordt in behandeling genomen door Jorth Pieterson.
Als we overtuigd zijn, zetten wij de tweede stap en mag je op gesprek komen. Liever eerst iemand spreken? Bel Ard Hengeveld, Vastgoedmanager a.i.: 06-24418245.
Deze vacature wordt zowel intern als extern gelijktijdig uitgezet.